IJsselmeer | Waddenzee

Voor de avonturier is er de mogelijkheid het grote water op te gaan. Vertrek zal vanuit het Hinderlopen zijn en de mogelijkheden zijn ook hier onbeperkt. Het pittoreske Elfstedenstadje is zeker een bezoekje waard en staat bekend om de stijlvolle klederdracht, het typerende schilderwerk en de vele houten bruggetjes. Vanuit Hinderlopen zijn er verschillende dingen mogelijk: er kan een rondvaart worden gemaakt op het IJselmeer, een bezoek worden gebracht aan het plaatsje Stavoren of voor ankeren op het IJselmeer en van een lunch genieten op de Waterbuffel. Aan het einde van de dag kan een heerlijk diner worden georganiseerd bij restaurant De Hinde in Hindeloopen. Naast deze rondvaart is er ook de mogelijkheid om in Harlingen te verzamelen. Vanaf Harlingen zetten we koers naar Vlieland. Na een paar uur varen zal hier worden aangemeerd en hebben de gasten de mogelijkheid om van een lunch te genieten bij Het Armhuis (1 Michellinster) die ze voor altijd bij zal blijven.

Alles is mogelijk bij de Culinaire boottochten van Tis Eb, geen verzoek is ons te gek en geen deur blijft ongeopend om u de dag te bezorgen waar u zo naar verlangt. De maximale capaciteit van de Waterbuffel is 12 personen, voor grotere gezelschappen kunnen er ook zusterschepen worden ingezet. Spreekt het u aan? Neemt u dan contact met mij op en ik maak voor U een passende offerte!

Arrangement picknick, bestaand uit luxe picknick mand.
Arrangement wijnproeverij van franse of nederlandse wijnen, met bijpassende hapjes.
Arrangement De Hinde, vertrek uit Hindelopen met picknickmand, vaartocht ijselmeer en aperitief, afsluitend diner in restaurant De Hinde in Hindelopen.